[pic=4_1233562880.jpg]Lierseweg had voor de match 18 punten meer dan Spinpedes B, die voorlaatste stonden in het klassement. Hier was op het veld echter niets van te merken .De eerste 5 minuten kon Lierseweg nog wel het balbezit opeisen. Maar daarna nam Spinpedes B het initiatief met de 1-0 tot gevolg. Bij Lierseweg draaide het vierkant en was het de schade beperken. Toch kon Steve Cuypers op karakter de 1-1 binnenleggen. Tijdens de rust werden de koppen bijeengestoken en werd iedereen terug op zijn taken gewezen.Vol goede moed begon Lierseweg aan de 2de helft, maar na 45 seconden liet Roefs zijn man in zijn rug vertrekken en stond er zowaar 2-1 op het scorebord. Gelukkig kwam Lierseweg snel op 2-2 na een dubbelpas tussen Vermeulen en Roefs, waarbij Vermeulen de bal knap in doel trapte. Daarna ging Lierseweg meer druk naar voor zetten maar een zwakke afwerking en een goede keeper hield Lierseweg van een voorsprong. Ondertussen kwam Spinpedes B er een paar keer gevaarlijk uit waarbij Luc Croonen al zijn kunnen moest tonen om de 2-2 op het bord te houden. Met nog 3 minuten te spelen kon Roefs na een individuele actie toch de 2-3 scoren. Deze overwinning kwam er door de tweede helft op karakter te blijven proberen want voetballend moest Spinpedes B zeker niet onder doen. Dit was zeker de moeilijkste match van het seizoen.Ploeg: Luc Croonen, Karl Geerts, Steve Cuypers, Jochen Neuts, Sven DeCeulaer, Koen Roefs en Nick Vermeulen.[b]Doelpunten:[/b]1X Steve Cuypers1X Nick Vermeulen1X Koen Roefs